Sorteaza doar ce te intereseaza:

Bancuri

Top of Page

marți, 20 mai 2008

Edo Competition Ferrari 630 Scuderia

Edo Competition sunt experti cand vine vorba sa modifice masini rare si exotice. Ultima creatie iesita din mainile pricepute ale tunerilor germani este Edo Competition Ferrari 630 Scuderia, un bolid bazat pe Ferrari 599 GTB Fiorano, una dintre cele mai rapide masini construite vreodata.

Sa intram direct in subiect: germanii au stors si mai multa putere din V12-le italian, care a ajuns acum la peste 630 CP.

De asemenea, inginerii au lucrat si la cuplu, pe care l-au urcat pana la 608 Nm. Aceste valori transforma bolidul celor de la Edo intr-o ghiulea pe roti care atinge viteza maxima de 330 km/h si prinde "suta" in numai 3,7 secunde!

Dar cum lumea este plina de pretentiosi, germanii s-au gandit ca n-ar fi rau sa ofere ceva in plus si pentru cei care vor performante mai bune (daca exista aceasta categorie). Astfel, Edo ofera un al doilea kit, ce foloseste motorul de 6.3 litri pe care il regasim pe supercar-ul experimental al celor de la Ferrari, modelul FXX, produs in doar 29 de exemplare. Masina astfel echipata este capabila de 750 CP si 720 Nm...

Modificarile exterioare includ, printre altele, spoiler nou pe fata, bumper spate redesenat, difuzor spate din carbon si jante de 20". Mai amintesc doar suspensia sport KW care coboara masina cu pana la 40 de milimetri

Niciun comentariu: