Sorteaza doar ce te intereseaza:

Bancuri

Top of Page

vineri, 27 iunie 2008

Mercedes SLR 722 de la Renntech

650 CP intr-o masina sport cu motor fata ce mizeaza mai mult pe calitatile unui GT decat pe cele ale unui supercar adevarat vor fi intotdeauna mai mult decat suficienti pentru oamenii normali.
Altii insa stiu ca potentialul lui Mercedes McLaren SLR 722 este mai mare decat atata si sunt gata sa plateasca bani grei oricui este in stare sa il scoata la iveala, moment in care pe scena isi fac aparitia tipii de la Renntech...

Tunerul american, infiintat de fostul inginer AMG Hartmut Feyhl, a initiat cu ceva vreme in urma un program in urma caruia puterea masinii crestea pana la o valoare identica cu indicativul sau – 722 CP –, insa se pare ca nici aceasta cifra nu a satisfacut indeajuns.

Ca urmare, o noua reprogramare a chip-ului de management a propulsorului V8 de 5,4 litri si instalarea unei evacuari cu specificatiile uneia folosita in curse au ridicat totalul hergheliei de sub capota la 740 de armasari.

Nu stim exact in ce se traduce asta la nivelul timpilor si vitezei maxime, insa fiti siguri ca nu foarte multe masini il pot pune cu botul pe labe.

Niciun comentariu: