Sorteaza doar ce te intereseaza:

Bancuri

Top of Page

marți, 12 august 2008

Cinci gadget-uri pe care nu trebuie sa le uitati cand plecati in concediu

Cinci gadget-uri pe care nu trebuie sa le uitati cand plecati in concediu 12 August 2008, Antena3

Cand plecati in concediu, nu uitati sa bagati in geanta gadget-urile care v-ar putea face sejurul mai placut si amintirile mai colorate. Iata cinci dintre ele care nu ar trebui sa lipseasca niciodata din 'echipamentul de vacanta':

Camera video Panasonic SDR-SW20 este perfecta pentru concediile petrecute la mare. Combinand un design compact cu rezistenta la apa, aceasta camera mica este ideala pentru a filma balaceala copiilor sau pentru snorkelling. Este proiectata sa poata filma la o adancime de pana la 1,5 metri. Poate fi utilizata si de copii, fara a risca prea multe, datorita rezistentei la socuri.

Chiar daca va aflati linistiti pe malul marii, inconjurat de valuri si de liniste, probabil veti simti la un moment dat nevoia sa luati legatura cu prietenii de acasa care nu au fost la fel de norocosi. Pentru asta, adaugati in bagaj un netbook Asus Eee PC 900, care cantareste mai putin de un kilogram. Veti putea astfel sa fiti la curent cu evenimentele recente, sa verificati adresa de mail, sau sa trimiteti colegilor de birou fotografii care ar putea sa ii faca invidiosi.

Pentru ca a venit vorba de fotografii, expertul in acest domeniu este Nikon Coolpix P6000, nu doar datorita celor 13,5 megapixeli cu care este dotat ci si datorita GPS-ului incorporat care localizeaza automat pe harta zona in care ati surprins imaginea. O sa gasiti aceasta optiune foarte utila cand veti reveni acasa si veti ordona fotografiile in album. Este adevarat ca nu a fost lansat inca, dar este asteptat la sfarsitul lunii, spre incantarea celor care au ales sa plece in concediu mai tarziu.

V-ati gandit evident sa luati cu dumneavoastra si mai multe carti, din mai multe genuri diferite, care sa se potriveasca cu toate starile prin care ati putea trece. Nu e nevoie de o geanta speciala pentru a le cara, le puteti pur si simplu inlocui cu un Sony Reader, in memoria caruia se pot stoca pana la 160 de e-book-uri. in acelasi timp si foloseste tehnologia e-ink, care produce un efect al textului similar celui tiparit si care este perfect lizibil chiar si sub razele puternice ale soarelui.

Si, cum drumul este lung iar epoca hartilor clasice a inceput sa apuna, nu uitati de sistemul GPS. Navigon 2110 MAX Full Europe va va indruma fara ezitare pe drumurile din 38 de state europene.

Sursa: Antena3

Niciun comentariu: