Sorteaza doar ce te intereseaza:

Bancuri

Top of Page

miercuri, 6 august 2008

Organizatorii arunca bomba: Federer la Open Romania

Organizatorii arunca bomba: Federer la Open Romania 06 August 2008, Antena3

Pregatirile pentru Open Romania au intrat in linie dreapta. Turneul ce va avea loc pe arenele BNR in perioada 6-14 septembrie ar putea avea la start un nume de cinci stele: Roger Federer, nimeni altul decat liderul mondial al clasamentului ATP, care insa va pierde sefia pe data de 18 august in favoarea lui Rafael Nadal.

'Editia din acest an are multe surprize placute. Sa speram ca de aceasta data Victor Hanescu va avea foc in racheta si va cistiga turneul de la Bucuresti', a spus Bogdan Enoiu, membru in comitetul de organizare a competitiei.

Dintre aceste surprize, una este de-a dreptul gigantica. 'S-ar putea sa avem parte de o prezenta extraordinara la Bucuresti. Am fi fericiti si in acelasi timp onorati sa-l avem la Open Romania pe Roger Federer. Acesta isi doreste sa ramina numarul 1 mondial si trebuie sa cistige orice punct. Probabil ca va primi un wild-card din partea noastra. Ramine de vazut', a mai spus Enoiu.

Tsonga si-a confirmat prezenta!

Pana insa cand Federer va lua o decizie, una alt tenismen de valoare tocmai si-a confirmat prezenta la Open Romania. Finalist la primul turneu de Mare slem din acest an - Australian Open -, Jo-Wilfried Tsonga (16) a primit un wild-card din partea organizatorilor. in afara de francez, alte nume grele vor face senzatie pe zgura damboviteana. Este vorba despre castigatorul din 2007, Gilles Simon (13), despre Nicolas Almagro (14) si despre Paul Henri Mathieu (27).

O alta supriza pe tabloul principal este Ernests Gulbis (Letonia), numarul 38 mondial, despre care Bogdan Enoiu, membru al Comitetului de Organizare al turneului, a spus ca ar vrea sa-l vada in finala cu Victor Hanescu. Premiile turneului sunt in valoare totala de 370.000 de euro, din care castigatorul va primii 59.100 de euro si 175 de puncte ATP. in total, tabloul principal este alcatuit din 32 de jucatori, 23 direct acceptati, 4 din calificari, 3 cu wild-card si 2 special exempts (invitatii).

Sursa: Antena3

Niciun comentariu: