Sorteaza doar ce te intereseaza:

Bancuri

Top of Page

vineri, 1 august 2008

Porcul cu cap de maimuta, cea mai fotografiata creatura din China

Porcul cu cap de maimuta, cea mai fotografiata creatura din China 31 Iulie 2008, Ziua

Rumoare intr-un sat din China, unde, in urma cu cinci zile, intr-una din fermele localnicilor, a venit pe lume un porc... cu chip de maimuta. Inspaimantatoarea creatura a atras zeci de curiosi la poarta proprietarului animalului, Feng Changlin. Fie ca au vrut sa vada cu ochii lor micul monstru, fie ca au vrut sa il fotografieze, chinezii au transformat tarcul porcusorului intr-un veritabil loc de pelerinaj.

Patrupedul are forma capului, ochii proeminenti si forma gurii extrem de asemanatoare cu cele ale unei maimute. Mai mult, animalul are picioarele din fata mai scurte decat cele din spate, ceea ce face ca porcul sa se deplaseze mai mult topaind, decat mergand, ca cei patru frati ai sai, perfect sanatosi.

Combinatia de trasaturi cu care s-a nascut porcul-maimuta a bagat spaima in proprietarii fermei, care au vrut sa incerce sa il vanda cat mai repede. 'E hidos. E clar ca nimeni nu va vrea sa il cumpere vreodata. Ne-a speriat pe toti, prima oara cand l-am vazut', povesteste proprietarul fermei din satul chinez Fengzhang.

Vestea ca porcusorul -maimuta traieste in familia chinezilor din Fengzhang s-a raspandit rapid printre localnici si reprezentatii presei locale. Cu totii s-au aratat inspaimantati de creatura cu ochii mari si extrem de ciudati. Cu toate acestea, animalul are si un prieten - pe fiul proprietarilor fermei. 'Baiatul nostru pare sa fi trecut peste faptul ca porcul arata atat de urat. Il hraneste si se joaca cu el.

Nu ne-a lasat sa il dam', afirma Feng Changlin, citat de Ananova. Specialistii sustin ca porcusorul-maimuta ar suferi de oloprosencefalie, o anomalie cerebrala ce ar provoca ciclopia, respectiv incapacitatea ochilor de a se dezvolta in mod normal.

Chiar daca, la inceput, nici nu au putut sa se uite la el, vecinii celor doi proprietari i-au sfatuit, mai in gluma, mai in serios, sa pastreze animalul, pentru a vedea cum arata...cand va mai creste.

2 comentarii:

Anonim spunea...

oare asta e anul porcului combinat cu anul maimutei:)) foarte tare articolul

tomi spunea...

chiar nu imi dau seama ce o fost,, dar sigur maimutza era un "curvar" :)))))))) ,,,, o baut ceva dintrun sat de negrii si viagra pe fatza:))))