Sorteaza doar ce te intereseaza:

Bancuri

Top of Page

marți, 12 august 2008

Romanii asteapta pentru un Maserati intre 4 si 6 luni

Romanii asteapta pentru un Maserati intre 4 si 6 luni 12 August 2008, Click!

Romanii vor sport si lux, banii nu sunt o problema. Maserati si-a propus dublarea vanzarilor in Romania pentru acesta an, care ar urma sa atinga nivelul de 4 milioane de euro, potrivit Mediafax.

Anul trecut au fost livrate 22 de automobile ale marcii, a caror valoare cumulata se ridica la 1,65 milioane de euro, a declarat directorul Maserati pentru Romania, Mike Costache, iar tinta pentru 2008 este de 35 de unitati, mai putine decat cererea de pe piata.

'Am fi ajuns la 50 de unitati livrate daca fabrica ne putea confirma livrarea a inca 20 de Maserati GT, dar pana in vara, deoarece toti clientii vroiau masinile pana in iulie', a declarat luni Costache.

In primele sapte luni ale acestui an au fost livrate 23 de automobile Maserati, ce totalizeaza 2,53 milioane de euro, de peste 3 ori mai mult decat valoarea celor noua masini livrate in intervalul ianuarie-iulie 2007.

Comanda pentru un Maserati Quattroporte se onoreaza in decurs de 4 luni, iar pentru modelul GT, in 4-6 luni.

In luna ianuarie 2009 va fi disponibil in Romania si modelul Maserati GranTurismo S, la un pret de 130.305 euro cu TVA inclusa. inceperea productiei este planificata pentru luna august a acestui an.

Sursa: Click!

Niciun comentariu: