Sorteaza doar ce te intereseaza:

Bancuri

Top of Page

luni, 4 august 2008

Stefan Andrei: Saddam Hussein vroia sa ne dea in 1989 500.000 de tone de petrol in contul datoriei catre Romania

Stefan Andrei: Saddam Hussein vroia sa ne dea in 1989 500.000 de tone de petrol in contul datoriei catre Romania 04 August 2008, Ziua

Stefan Andrei, fostul ministru de Externe al Romaniei pana cand a fost detronat de Elena Ceausescu, dupa ce a revelat amanunte din trecutul comunist al lui Ion Iliescu si reteaua KGB-GRU in Romania, continua seria dezvaluirilor cu noi bombe media. In partea a doua a interviului, ce va fi publicat marti, veti putea citi detalii despre ultima vizita a lui Ceausescu in strainatate, la Teheran, si ce a gasit acesta cand s-a intors in tara, pe 20 decembrie 1989. Stefan Andrei relateaza despre culisele diplomatiei romanesti in cadrul unui documentar tv realizat de Vladimir Alexe si Victor Roncea despre ultimele zile ale regimului Ceausescu.

Stefan Andrei povesteste in urmatorul episod despre ultima sedinta a Comitetului Politic Executiv al CC al PCR si cum a ars Elena Ceausescu mortii de la Timisoara cat a fost Nicolae Ceausescu la Teheran. Totodata, Andrei aminteste si despre ultima intalnire a sa cu stapanul Irakului, vecinul Iranului, Saddam Hussein, pe 15 iunie 1989. Vedeti aici un scurt fragment in exclusivitate pentru ZIUA Online.

Sursa: Ziua

Niciun comentariu: