Sorteaza doar ce te intereseaza:

Bancuri

Top of Page

luni, 24 noiembrie 2008

Michael Jackson s-a convertit la islamism. Acum il cheam Mikaeel, numele unui inger a lui Allah

Michael Jackson s-a convertit la islamism. Acum il cheam Mikaeel, numele unui inger a lui Allah Gardianul | 24 Noiembrie 2008

Michael Jackson, starul american al muzicii pop, a depus, joi seara, juramantul de convertire la islamism, in vila unui prieten din Los Angeles, informeaza cotidianul britanic The Sun, preluat de MEDIAFAX. Michael Jackson a purtat costumul traditional musulman in timpul ceremoniei de convertire la islamism, care a fost condusa de un imam din Los Angeles.

O sursa apropiata starului american, care a fost crescut in religia Martorilor lui Iehova, a povestit cum s-a hotarat Jackson sa se converteasca la islamism, in timp ce se afla in studioul de inregistrari din vila unui bun prieten, pentru a realiza un nou material discografic. Potrivit declaratiilor aceleiasi surse apropiate, starul american, care parea 'putin cam deprimat', a fost convins sa faca acest pas de catre un producator si un compozitor care au trecut la islamism in urma cu cativa ani.

'Cei doi i-au vorbit despre credinta lor si despre cum au devenit niste persoane mai bune dupa ce s-au convertit. Fiul lui Michael a sustinut si el aceasta idee', a declarat sursa mentionata. 'Un imam a venit de la moschee si Michael a trecut prin 'shahada', care este juramantul musulman de credinta', a explicat sursa respectiva. Mikaeel este numele unuia din ingerii lui Allah. Potrivit declaratiei sursei mentionate, Michael Jackson a respins propunerea de a adopta numele de Mustafa, care inseamna 'cel ales'.

Niciun comentariu: