Sorteaza doar ce te intereseaza:

Bancuri

Top of Page

joi, 30 aprilie 2009

Conceptul lui BMW Z2 ar putea debuta la Frankfurt

Conceptul lui BMW Z2 ar putea debuta la Frankfurt AutoMarket | Astazi

In toamna acestui an am putea asista la dezvaluirea conceptului din care va deriva versiunea de productie a modelului BMW Z2.

Desi s-a zvonit o perioada ca BMW a abandonat dezvoltarea modelului Z2, roadsterul de mici dimensiuni va sosi pe piata chiar mai devreme decat se astepta. Informatii neoficiale anunta ca procesul de dezvoltare se deruleaza in conditii normale, Z2 urmand sa debuteze oficial, in faza de concept, in cadrul Salonului Auto de Frankfurt, din luna septembrie.

Versiunea de serie ar urma sa apara pe strazi abia in 2013 si sa fie dezvoltata pe platforma viitoarei generatii a modelului BMW Seria 1. Fratele mai mic al actualului Z4 ar urma sa beneficieze de serviciile unor propulsoare cu patru cilindri, diesel si benzina. Surpriza ar putea veni de la transmisia secventiala pe care nemtii o vor prelua de la propriile motociclete.

Si pentru ca reglementarile europene devin din ce in ce mai stricte, BMW va introduce pe Z2 si cea mai noua tehnologie Efficient Dynamic alaturi de o versiune hibrida.

Niciun comentariu: