Sorteaza doar ce te intereseaza:

Bancuri

Top of Page

marți, 28 aprilie 2009

Oops! A comis-o din nou! Britney, ce iese din chiloteii tai?!

Oops! A comis-o din nou! Britney, ce iese din chiloteii tai?! Antena3 | Astazi

Daca pe plan personal lucrurile par sa se fi linistit pentru Britney Spears, care in plus s-a reimprietenit cu succesul, intamplarile jenante de pe scena se tin scai de ea.

Dupa ce si-a pierdut extensiile de par, smulse de un dansator in timp ce interpreta 'Touch of my hand', printesa pop a recidivat, ridicand piciorul mai sus decat trebuie si lasand sa se vada o bucata din tamponul pe care il purta.

De data aceasta, hitul interpretat era 'Boys' si s-a confirmat inca o data, in acest mod inedit, ca Britney nu are succes la baieti. Dar intamplarea petrecuta recent in Anaheim, California, nu pare sa o fi marcat pe interpreta, in ciuda faptului ca inregistrarea incidentului a fost postata pe Youtube si preluata de site-urile de profil.

Poate ca terapia prin gradinarit la care apeleaza, mai nou, vedeta chiar are efect. Sau poate ca Brit si-a dat seama ca o forma mai buna de publicitate nici ca ar fi gasit. Pentru ca intamplarea le potriveste pe toate si asigura sali pline la concertele viitoare. Chiar daca este greu de crezut ca incidentele se vor repeta, cine stie ce surpriza le mai pregateste diva spectatorilor?! Evident, fara voia ei.

Niciun comentariu: