Sorteaza doar ce te intereseaza:

Bancuri

Top of Page

marți, 23 iunie 2009

Si-a facut o groapa de aproape 20 de metri in bucatarie... pentru a pescui

Si-a facut o groapa de aproape 20 de metri in bucatarie... pentru a pescui Ziua | Astazi

Un fermier chinez a sapat o groapa de 18 de metri in propria bucatarie, pentru a putea pescui, titreaza luni 'Ananova'. Li Huiyan, din Chongquing, a angajat 30 de sateni pentru a excava imensa gaura din bucatarie. Barbatii au lucrat nu mai putin de sase luni.

Potrivit publicatiilor locale, barbatul vroia sa ajunga la un rau subteran in care credea ca exista sute de pesti. Apa fusese la suprafata, insa a disparut in urma cu 30 de ani, cand autoritatile locale au aruncat in aer o parte din munte pentru a pava un drum.

'Raul era plin de pesti, daca puneam o plasa prindeam si o suta', a declarat chinezul. Dupa ce a sapat groapa pana la rau, Li a instalat o plasa de-o parte si de alta a acestuia si ii strange zilnic. Astfel, el a ajuns sa castige si 2.300 de euro pe luna din prada sa. 'Vand pestele la un pret de trei euro pe kilogram si uneori chiar si pentru 3,50 euro pe kilogram', a mai adaugat barbatul.
Li a construit si scari din bucataria sa pana la raul de sub casa si zilnic face o plimbare pentru a-si verifica prada, titreaza 'Ananova'.

Aceasa stire a fost preluata de pe Ziua.

Niciun comentariu: